Now Reading
Mega show / mega reuniune: Beyonce & Destiny’s Child @ Super Bowl Weekend

Mega show / mega reuniune: Beyonce & Destiny’s Child @ Super Bowl Weekend

Beyonce a oferit un show demn de un superstar international ieri, in cadrul galei Superbowl Weekend ce a avut loc in New Orleans, Louisiana. Asa cum a promis, diva a aparut pe scena alaturi de mai vechile sale prietene si colaboratoare Michelle Williams si Kelly Rowland in ceea ce s-a dorit a fi si a fost mega reunirea Destiny’s Child.

Pop icon-ul a deschis show-ul cu piesa “Love on top”, dupa care, insotita de o trupa de dansatori, a facut un periplu prin hiturile “Crazy in love”, “End of time” si “Baby boy”, ce au inclus momente coregrafice deosebite.
Kelly Rowland si Michelle Williams au intrat apoi pe scena pentru a canta live alaturi de Queen Be la cinci ani distanta de ultimul concert live impreuna.

Fetele, imbracate in costume negre mulate au reamintit fanilor lor din lumea intreaga de hituri mondiale precum “Bootylicious” si “Independent woman”, pe final intrand in scena si efectele pirotehnice.
Pe final de show, Michelle si Kelly au cantat impreuna cu Beyonce, hiturile sale “Halo” si “Single ladies”, dupa care Beyonce a dedicat un moment live impreuna cu Jennifer Hudson victimelor incidentului din decembrie de la scoala din Connecticut, pe piesa “America the beautiful” impreuna cu corul scolii, in timp ce Alicia Keys canta la pian imnul national al Americii.

See Also

A fost un show live grandios, un show cum numai Beyonce ne poate oferi si care, cu siguranta, va fi de mult timp de acum inainte, unul memorabil.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top