Now Reading
HOT! Bryan Wilson & Sebastian Crayn lanseaza videoclipul noului single “Ra pa pam”

HOT! Bryan Wilson & Sebastian Crayn lanseaza videoclipul noului single “Ra pa pam”

Romanul Sebastian Crayn lanseaza alaturi de portughezul Bryan Wilson noul single “Ra pa pam”.

Dupa succesul avut in peste 15 tari cu piesa “Ate a noite parar (Uma noite)”, baietii au gasit momentul oportun de a lansa noul single si videoclipul piesei “Ra pa pam”.

Aflati in turneu de mai bine de 6 luni si prinsi in diverse colaborari, portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn au realizat videoclipul noului single pe insula Maderia, locul natal al lui Bryan. “Insula Ingerilor” l-a fermecat pe Sebastian inca de la filmarile videoclipului “Make you fly”, asa incat, a regizat si videoclipul piesei “Ra pa pam” tot aici. Peisajul si design-ul resort-ului unde au filmat l-au fermecat pana si pe Ronaldo care si-a petrecut revelionul in acesta locatie, dormind chiar in camera unde Bryan a filmat scena fierbinte alaturi de Miss Portugalia 2010.

“Ra pa pam” compusa si produsa alaturi de cunoscutul producator roman Andre Rizo, foloseste un sample din piesa Cidinho & Doca – Rap Das Armas. Colaborarea dintre brazilienii Cidihno & Doca a venit prin intermediul casei de discuri Vidisco Portugalia care a vrut ca Bryan si Sebastian sa aduca o alta abordare piesei originale “Rap das Armas”.

Mesajul initial al piesei era unul de oprire a violentelor de strada din Rio de Janeiro, “parapapa” referindu-se la focuri de arma, noul mesaj al piesei fiind un indemn la distractie.

See Also

In cateva zile baietii vor lansa si primul lor album cu numele primului single : “Happy people”, sperand in acest fel ca prin muzica lor sa faca cat mai multi oameni fericiti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top