Acum citește
Nu rata maine super concertul Zdob si Zdub din AFI Cotroceni!

Nu rata maine super concertul Zdob si Zdub din AFI Cotroceni!

Bucurestenii au ocazia sa sarbatoreasca Valentine’s Day intr-un mod cu totul special: Zdob si Zdub va sustine un super concert in Afi Palace Cotroceni, urmat de o sesiune de autografe cu cei sase indragiti artisti moldoveni. Evenimentul face parte din campania ProFM LOVE SESSION si incepe la ora 20:00.

Fara iubire nu am fi noi, muzica noastra, albume noi, lumea exista datorita ei. Fara ea, intregul univers s-ar duce de-a dura! Curand e primavara, zapada se topeste, dimineata incepe mai devreme, iar noi speram sa daruim iubire prin intermediul pieselor noastre. Felicitari cu ocazia Zilei Indragosti?ilor, cucoane si flacai! Basta iarna, frig, traiasca iubirea!”, le-a transmis fanilor Roman Iagupov, solistul trupei.

Zdob si Zdub va canta pe 14 februarie cateva piese de pe noul album al trupei, “Basta Mafia”, al saptelea din cariera lor muzicala. “Basta Mafia” contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, So Lucky, si doua bonus tracks.

„Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar intotdeauna suntem pe drum, traversand orase, tari, cu alte cuvinte Gypsy Life, ca intr-una din piesele noastre”, a explicat Roman.

“Basta Mafia” a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.

Vezi și

Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, sa fim pe deplin multumiti de rezultatul final: lucram la Berlin, traiam la Chisinau, inregistram, reinregistram, adaugam, stergeam, de altfel, ca orice artist”, a mai spus solistul.

Zdob si Zdub are si o surpriza pentru fani in seara de Valentine’s Day: cei prezenti in Afi Palace Cotroceni vor asculta live, in premiera, melodia „Om cu inima de lemn”, de pe noul album, pe care il pot si cumpara de la standul mobil aflat langa masa de autografe. In plus, in cadrul concertului, artistii moldoveni vor canta si cel mai nou single al lor, „Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, in urma cu aproape trei saptamani.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus