Now Reading
De Valentine’s Day, LaLa Band a cantat pentru toti indragostitii, la CinemaPRO

De Valentine’s Day, LaLa Band a cantat pentru toti indragostitii, la CinemaPRO

Pe 14 februarie, LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a petrecut alaturi de cei mai infocati fani o seara speciala, in care cantecele de dragoste au facut pereche cu filmul romantic. Criss si Vlad au fost, de departe, campionii incontestabili ai surprizelor.

Indragostiti de ceea ce fac si de fanii care ii sustin, artistii din LaLa Band au petrecut seara de Valentine’s Day pe scena de la CinemaPRO, intr-o atmosfera demna de marele ecran. Dupa vizionarea in avanpremiera a filmului Cronicile Casterilor: A 16-a luna, Criss, Vlad, Alina, Dorian, Liviu, Sore, Rapha, Alexia, Dima si Bubu au ridicat publicul in picioare, in acordurile celor mai frumoase cantece de iubire, interpretate live.

In sala au rasunat hituri internationale, precum She will be loved, Never forget you, Lucky, Nine million bicycles, Bleeding Love sau Taking Back My Love, dar si melodiile LaLa Band care au cucerit adolescentii din Romania, printre care Cine esti? si Ploaia mea (interpretate de Criss si Vlad) sau One Wish, cantata de toti mebrii trupei.

Surprizele s-au tinut lant pentru cei prezenti la eveniment, iar Criss si Vlad s-au intrecut in cadouri si mesaje de dragoste. La fiecare melodie pe care au cantat-o impreuna, Vlad i-a oferit lui Criss cate un trandafir rosu, iar Criss i-a facut cate o declaratie de dragoste, pe care Vlad a impartasit-o intregii sali. Cupidonul care i-a ajutat pe cei doi sa se surpinda reciproc a fost Bubu.

See Also

Vlad, care pe 16 februarie implineste 20 de ani, a fost sarbatoritul serii. Dupa ce a fost surprins cu un tort de la o fana infocata, tanarul a devenit si mai emotionat cand toti cei aflati in sala i-au cantat La Multi Ani, impreuna cu colegii de trupa alaturi de care se afla pe scena.

In incheierea concertului, ultima surpriza a serii a fost o sesiune speciala de autografe, la care au participat 50 de norocosi dintre fanii aflati in sala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top