Now Reading
Videoclip: Anastasia Sandu – “Hands in the air”

Videoclip: Anastasia Sandu – “Hands in the air”

Pe Anastasia Sandu ati cunoscut-o pentru prima oara la editia din 2012 a emisiunii XFactor cand a uimit juriul si mai ales pe Cheloo, cu o interpretare inedita a piesei Moment for life, ce a primit trei de “DA”. La scurt timp Anastasia a decis sa paraseasca competitia pentru a se concentra asupra carierei solo.

O vedem dupa doar cateva luni, zambitoare in pozele de la filmarea primului videoclip Hands in the air, alaturi de Ritma Records.
Videoclipul a fost filmat in intregime la Timisoara in luna decembrie, in trei locatii diferite. Anastasia, impreuna cu trei prietene, au lasat regizorul sa le surprinda in timp ce se pregatesc de party, iar atmosfera pe toata durata filmarilor a fost foarte distractiva.
Astazi Anastasia a debutat oficial cu videoclipul piesei Hands in the air, care dupa cum ne spune artista “debordeaza de energie dar este si foarte amuzant :) Ne-am distrat de minune la filmari si sunt foarte multumita de rezultat. Cred ca multa lume se va distra alaturi de noi pe ritmul Hands in the air”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top