Now Reading
Adrian Sina a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Arde Ceva”

Adrian Sina a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Arde Ceva”

Adrian Sina a filmat marti un nou clip pentru cel mai recent single al sau, “Arde Ceva”, lansat in urma cu o luna, alaturi de MediaPro Music. Clipul a fost regizat de Anthony Icuagu, fost concurent la show-ul Vocea Romaniei, care a lucrat deja cu Adrian la ultimele doua videoclipuri ale formatiei Akcent, dar si cu alti artisti celebri din Romania.

Filmarile au durat 18 ore si au avut loc intr-o sala de dans si apoi pe o scena de teatru. “Videoclipul spune o poveste de dragoste, transpusa in dans. Am colaborat excelent cu Adrian, comunicam foarte bine”, a spus Anthony.

Acest videoclip a fost o provocare pentru mine. Dansul nu este punctul meu forte, asa ca a fost nevoie sa muncesc mult pentru ca totul sa iasa perfect, mai ales ca este o coregrafie plina de emotie, care simbolizeaza ruptura dintre doi iubiti”, a explicat Adrian.

See Also

“Arde Ceva”, prima piesa in limba romana din cariera solo a lui Adrian, este compusa chiar de el si inregistrata la Sisterhoodlive Records. Mai mult decat atat, artistul pregateste si primul sau album din cariera solo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top