Now Reading
Live cu cinci camere din culise pe noul site oficial Eurovision Romania

Live cu cinci camere din culise pe noul site oficial Eurovision Romania

Dupa succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selectiei nationale Eurovision din 2012, TVR ofera anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision Romania, in premiera, posibilitatea de a alege ce imagini vor sa urmareasca in timpul show-ului. Pe langa spectacolul televizat, pe site-ul oficial Eurovision Romania vor putea fi urmarite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde si din Studioul 3 al TVR, unde au loc show-urile.
Fiecare vizitator al eurovision.tvr.ro va putea opta ce stream doreste sa urmareasca, in paralel cu show-ul transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si www.tvrplus.ro.

Alaturi de jurnalistii acreditati pentru semifinale si finala, Camera Verde va gazdui, pentru al doilea an consecutiv, bloggeri care vor oferi informatii la cald privind desfasurarea Selectiei nationale Eurovision. Numele acestora va fi cunoscut la sfarsitul saptamanii, acum fiind în plina desfasurare concursul in urma caruia sunt selectati bloggerii oficiali Eurovision Romania, pe eurovision.tvr.ro.

TVR a reusit o campanie de succes si pe Facebook si Twitter, pagina de FB Eurovision Romania avand in prezent aproape 40.000 de fani. Hashtagul oficial care va purta pe Twitter comentariile fanilor Eurovision ramane si in acest an #EurovisionRO.

TVR dedica si anul acesta doua zile semifinalelor (23 si 24 februarie), la fiecare dintre acestea urmand sa participe cate 16 melodii. Cele mai bune sase din fiecare semifinala, alese de juriul de specialitate, dar si prin voturile telespectatorilor, vor intra in faza finala. Ponderea televotului este de 50%, la fel ca in cazul votului juriului. Marea finala, la care participa cele 12 piese, va avea loc in data de 9 martie 2013. Modalitatea de jurizare va fi, de asemenea, 50% televot, 50% juriu.

See Also

Cele doua semifinale vor fi transmise in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe eurovision.tvr.ro si www.tvrplus.ro. Finala va fi preluata si pe www.eurovision.tv, site-ul oficial al competitiei. Regulamentul concursului si informatii suplimentare pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

Ieri a fost lansat si noul site oficial Eurovision Romania, unde puteti afla ultimele noutati referitoare la selectia nationala Eurovision 2013, detalii despre cei 32 de artisti si trupe calificate in semifinale si alte informatii utile pe noul site dedicat acestui proiect, eurovision.tvr.ro. Tot aici, puteti asculta piesele care concureaza in 23 si 24 februarie si ii puteti vedea pe interpreti asa cum s-au prezentat la auditiile live in fata juriului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top