Now Reading
Sting va concerta in iunie la Romexpo!

Sting va concerta in iunie la Romexpo!

Cantaretul britanic Sting revine in Romania, in cadrul turneului sau “Back To Bass”, urmand s? sustina un concert la complexul Romexpo din Bucuresti pe 31 iulie.

Ca urmare a succesului inregistrat de turneul mondial “Sting 2011-2012”, compania organizatoare de evenimente live Nation anunta ca turneul “Back to Bass” va continua in acest an, iar Sting va interpreta multe dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupa formata din cinci muzicieni, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioara electrica) si Jo Lawry (voce).

Turneul debuteaza in luna mai, in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate, printre altele, in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania.
Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de complexul Romexpo si organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

See Also

Biletele sunt puse la vanzare in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti -, precum si online, pe eventim.ro. Preturile biletelor sunt urmatoarele: tribuna (pe scaune) – 479,25 de lei, golden circle (promo) – 272,64 de lei, silver circle (promo) – 204,48 de lei, acces general (promo) – 144,84 de lei. Promotia este valabila pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: golden circle – 340,8 lei, silver circle – 255,6 lei, acces general – 181,05 lei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top