Now Reading
Weekend cu Eurovision la TVR

Weekend cu Eurovision la TVR

Fanii Eurovision, artistii si compozitorii inscrisi in selectia nationala vor trai, in acest sfarsit de saptamana, emotiile semifinalelor competitiei. Sambata si duminica (23 si 24 februarie), de la ora 21.00, TVR 1, TVR HD, TVR International si www.tvrplus.ro vor transmite live cele doua semifinale, iar eurovision.tvr.ro va ilustra culisele evenimentului sitot ce se va intampla in Camera Verde.

In fiecare dintre cele doua seri de concurs, vor fi interpretate cate 16 piese, selectate de juriul de specialitate in faza de preselectie.

Tudor Turcu, Casa Presei, Electric Fence, Diana Hetea, Station 4, Edict, Freestay, Maximilian Muntean, Brigitta & Mihai (feat. TIPS), Natalia Barbu, Spin & Cezar Dometi, Liviu Mititelu, Cezar, Tammy, Luminita Anghel si Anthony vor urca pe scena selectiei nationale Eurovision 2013 sambata seara, in prima semifinala. Dintre ei, doar sase merg mai departe, in finala din 9 martie.

Seara de duminica va fi deschisa de Ovidiu Anton, urmat de Leticia, Mosquito, Alin Vaduva, Al Mike feat. Renée Santana, Diana Matei, 9 Gardens, The Zuralia Orchestra, ABCD, Elena Cârstea Muttart, Narcis Iustin Ianau, Claudiu Mirea, Andrei Leonte, Cristian Prajescu, Jul si Phaser. Si din cea de-a doua semifinala, juriul si telespectatorii, in mod egal, vor decide cele sase piese care intra in finala.

Selectia nationala Eurovision 2013 este prezentata de varianta romaneasca a celebrei trupe suedeze ABBA. Paula Seling, Andreea Banica si Ovi, impreuna cu actorul Marius Rizea recompun grupul ABBA si prezinta atat spectacolele din 23 si 24 februarie (semifinalele), precum si finala din 9 martie a concursului Eurovision.

See Also

Si pentru cei patru, pregatirile sunt in toi. Designerul Gabriela Tilica, alaturi de stilista TVR Rodica Puca lucreaza la tinutele care sa ii transforme pe cei patru artisti in „suedezi veritabili”. Iar ca sa nu ramana in pana de poante, Dan Teodorescu le acorda tot suportul, golindu-si tolba de texte inteligente si amuzante.

In Camera Verde, alaturi de artisti, jurnalisti si bloggeri se vor afla Oana Vladescu si Toader Paun. Oana este implicata in selectia nationala inca din faza auditiilor live, ea facand parte din echipa TVR care a insotit juriul la studiourile teritoriale si luand declaratii „la cald” de la cei prezenti. De altfel, Oana a participat la organizarea mai multor selectii nationale Eurovision in ultimii ani. Toader este DJ la Radio Europa FM, unde le da intalnire ascultatorilor in fiecare seara de luni pana vineri, la „Clubul de seara”. Nici el nu este strain de „bucataria” Eurovisionului, anul trecut fiind parte din echipa TVR care a organizat selectia nationala si a insotit trupa Mandinga la Baku.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top