Now Reading
Eurovision 2013: Ultimii sase finalisti

Eurovision 2013: Ultimii sase finalisti

In aceasta seara, juriul de specialitate format din muzicieni importanti din Romania, impreuna cu publicul telespectator, au ales ultimii sase finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision Romania. Show-ul pregatit de luni intregi de echipa TVR a fost unul exploziv si a parcurs, rand pe rand, ritmuri eurodance, country, slow si chiar reggae, in cea de-a doua semifinala transmisa live ieri la TVR 1, TVR HD, TVR International si www.tvrplus.ro.

In urma cumularii punctajului juriului de specialitate cu voturile publicului, ultimii sase finalisti vor ocupa pozitiile 2,4,6,8,10 si 12 in finala din 9 mai, dupa cum urmeaza:

2. NARCIS IUSTIN IANAU – “Seven”

4. ELENA CARSTEA – “Spinning”

6. OVIDIU ANTON – “Run away with me”

8. CRISTIAN PRAJESCU – “The best thing in life is to love”

10. AL MIKE & RENEE SANTANA – “What is love”

See Also

12. ANDREI LEONTE – “Paralyzed”

Din juriul de specialitate al semifinalei au facut parte compozitorii George Natsis, Eduard Carcota, Andrei Tudor, Mihai Ogasanu, Crina Mardare, criticul muzical Dana Dorian si regizorul muzical Sanda Cepraga.

In afara show-ului difuzat live, TVR a mai pus la dispozitia fanilor Eurovision cinci stream-uri diferite, pe eurovision.tvr.ro, unde s-a putut urmari tot ce tine de culisele evenimentului si ce s-a intamplat in Camera Verde. In pauza, prezentatorii si concurentii s-au lasat cuprinsi de febra “Harlem shake” si au dansat frenetic timp de cateva minute, uitand de “nervii” si emotiile competitiei:

Paula Seling, Ovi, Andreea Banica si Marius Rizea au reusit sa ne reaminteasca pentru inca o seara hiturile legendarilor ABBA, iar Oana Vladescu si Toader Paun au luat pulsul concurentilor minut cu minut in camera verde.

In doua saptamani, sambata, 9 mai, vom afla in sfarsit “cine este cel mai tare anul asta” cine va reprezenta Romania in cea mai importanta competitie muzicala europeana – Eurovision, care se va desfasura in perioada 14-18 mai la Malmo, Suedia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top