Now Reading
Holograf revine pe scena pe 7 martie, intr-un super concert la Club Tribute!

Holograf revine pe scena pe 7 martie, intr-un super concert la Club Tribute!

Formatia Holograf va sustine pe 7 martie un super concert in clubul Tribute din Bucuresti, acesta fiind primul show sustinut de indragitii artisti dupa ce Dan Bittman, solistul forma?iei, a suferit in octombrie o interven?ie chirurgical? la gât.

Acest concert marcheaza revenirea oficiala a trupei Holograf. Speram ca totul va decurge fara probleme si ca Dan va fi in mare forma, asa cum era inainte de operatie”, a spus tobosarul formatiei, Edi Petrosel.

Concertul va dura aproape o ora, timp in care formatia Holograf va canta cele mai indragite melodii ale sale, printre care “Cat de departe”, dar si cel mai recent single, “Daca noi ne iubim”, lansat alaturi de MediaPro Music, pentru care artistii vor filma in curand si un videoclip.

See Also

Ne pregatim intens pentru acest show. Nu vom canta mai mult de o ora pentru ca vrem ca lucrurile sa reintre in normal pas cu pas, nu sa le fortam. Pe langa revenirea noastra, acest concert reprezinta si un cadou de 8 martie pentru fanele noastre, pentru ca la 12 noaptea vom fi pe scena”, a mai spus Edi Petrosel.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top