Now Reading
Matteo a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Amandoi”

Matteo a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Amandoi”

Matteo a filmat duminica un nou videoclip pentru cel mai recent single al sau, “Amandoi”, lansat iarna aceasta, alaturi de MediaPro Music.

Clipul descrie o perioada din viata oricarei persoane, de la burlacie la viata in doi si apoi la despartire. Povestea nu este deloc neobisnuita, insa piesa iese in evidenta prin curajul cu care au fost spuse si aratate anumite aspecte dintr-o relatie”, a spus Matteo.

Filmarile, desfasurate la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Spike, au durat doar sase ore, datorita utilizarii tehnicii one shot: intregul videoclip a fost filmat fara intrerupere, din centrul incaperii.

Am colaborat pentru prima oara cu Spike la acest clip, insa auzisem foarte multe lucruri bune despre el. Acum pot sa confirm ca este cel mai bun regizor cu care am lucrat”, a spus Matteo.

See Also

Rolul iubitei lui Matteo a fost jucat de fotomodelul si cantareata Ruxandra Bar. “Filmarile au decurs excelent. Pe Matteo il cunosc de ani buni si ne-am inteles extraordinar, iar Spike este un profesionist desavarsit”, a spus Ruxandra.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top