Now Reading
Michael Bolton, concert extraordinar la Sala Palatului pe 16 Mai 2013 + piesa noua – “Ain’t no mountain high enough” ( feat. Kelly Rowland)

Michael Bolton, concert extraordinar la Sala Palatului pe 16 Mai 2013 + piesa noua – “Ain’t no mountain high enough” ( feat. Kelly Rowland)

Talentul lui Michael Bolton a spart barierele spatiului si timpului. Inca din anii 1980, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied” sau “When a Man Loves a Woman”.
Michael Bolton revine pentru a treia oara la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, intr-un concert extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii. De data aceasta, compania care il va readuce pe Michael Bolton in Romania este MEI Concerts Entertainment.

Fara doar si poate, reprezentatia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, avand in vedere talentul artistului, care are in palmares doua premii Grammy, sase trofee “American Music Awards” si a vandut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei.

Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Concertul extraordinar Michael Bolton de la Sala Palatului va fi cu siguranta memorabil.

Biletele sunt disponibile prin Retelele: Bilete.ro ( in oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio semnalizate, www.Bilete.ro) si Eventim.ro ( Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

Categoriile de bilete

See Also

Categoria Vip 1 : 780 RON
Categoria Vip 2 : 585 RON
Categoria 1 : 400 RON
Categoria 2 : 330 RON
Categoria 3 : 175 RON
Categoria 4 : 125 RON
Categoria 5 : 100 RON
Categoria 6 : 80 RON

Cea mai noua piesa inregistrata de Michael Bolton este un duet cu frumoasa Kelly Rowland pentru coverul “Ain’t no mountain high enough”. Originalul piesei a fost lansat in anul 1967 de catre Tammi Terell. Coverul face parte de pe cel mai recent material discografic al lui Bolton, un album de coveruri intitulat “Ain’t No Mountain High Enough: Tribute Hitsville”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top