Now Reading
Videoclip: FUN. – “Why am I the one”

Videoclip: FUN. – “Why am I the one”

Proaspetii castigatori ai premiului Grammy din acest an pentru “Best new artist”, trupa indie -rock .FUN a lansat astazi cel mai nou videoclip pentru single-u “Why am I the one”. Single-ul este extras de pe albumul “Some nights”, care a lansat pana acum hiturile “Carry on” si “We are young” ( castigatoare a premiului Grammy pentru piesa anului).
Frontmanul Nate Ruess impreuna cu colegii sai de trupa, Andrew Dost si Jack Antonoff, imbracati la costum isi asteapta bagajul insciptionate “.fun” in aeroport, care sosesc dupa plecarea acestora.
Dupa care, aruncat pe strada, ridicat de un strain, asezat la o masa de poker, si apoi pe saua unei motociclete, bagajul incepe propria lui aventura in timp ce baietii de la .fun deplang pierderea sa.

Piesa vorbeste despre cum te simti atunci cand esti tot timpul pe drumuri, asa cum am fost noi in ultimul an. De exemplu acum nu am un loc al meu unde sa locuiesc. M-am mutat de la Phoenix la New York si acum ma mut de la New York cine stie unde? Insa este modul meu de viata, asa ca sunt obisnuit, a declarat Nate Ruess.

Haideti sa intram si noi in incursiunea aventurilor si pataniilor unui bagaj marca .fun:

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top