Now Reading
Alyona din Belarus canta la finala Eurovision Romania

Alyona din Belarus canta la finala Eurovision Romania

Dupa doua saptamani de pregatiri intense, momentul marii finale a selectiei nationale Eurovision 2013 a sosit. Maine seara, TVR 1, TVR HD si TVR International, alaturi de www.tvrplus.ro si www.eurovision.tv, transmit in direct, de la ora 21.00, show-ul care va decide reprezentantul tarii noastre in semifinala din 16 mai de la Malmö, Suedia.

Invitata speciala a finalei este Alyona Lanskaya, din Belarus, care s-a calificat la concursul european din acest an cu piesa Solayoh.

Tot in cadrul finalei din 9 martie, cei patru membri ai trupei „ABBA”, gazdele selectiei nationale, primesc o replica usturatoare din partea celor de la… Boney M! Cine va iesi cu fruntea sus si cine va fi invinsa acestei confruntari muzicale aflam maine seara. Mai mult, telespectatorii se vor bucura de un minirecital Paula & Ovi si de o melodie interpretata de Andreea Banica.

Maine noapte, dupa încheierea finalei nationale, de la ora 23.45, veti putea urmari la TVR 1, TVR HD si TVR International DOPO Eurovision, un talk-show la care vor participa atat finalistii, cat si membri ai juriului, bloggeri si oameni de presa.

See Also

Castigatorul finalei nationale Eurovision vine duminica in direct la TVR 1 si TVR HD. Fanii Eurovision si cei care sunt curiosi sa afle mai multe despre cum s-a desfasurat selectia nationala sunt asteptati de la ora 19.00 la un program dedicat evenimentului. Emisiunea va cuprinde parcursul de pana acum al invingatorului si primele ganduri inainte de finala de la Malmo. Vor mai fi prezenti Dan Manoliu, manager de proiect, precum si gazdele din Camera Verde de la semifinale si finala, Oana Vladescu si Toader Paun.

Si la finala, la fel ca in cazul semifinalelor, telespectatorii care isi voteaza favoritii au sansa de a castiga doua GPS-uri Navigon 40Easy si o tableta Evolio Aria Mini, conform regulamentului campaniei, publicat pe eurovision.tvr.ro.

Reamintim tuturor celor interesati ca pot viziona la: http://eurovision.tvr.ro/piese-calificate/ evolutiile celor 12 finalisti in cele doua semifinale. De asemenea, pe site-ul oficial sunt postate si raspunsurile finalistilor la intrebarile adresate pe pagina de Facebook Eurovision Romania de catre fanii concursului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top