Now Reading
Tudor Turcu, un pictor pe note

Tudor Turcu, un pictor pe note

Fie ca este vorba despre sevaletul de pictura sau despre portativ, mijloacele de exprimare artistice ale talentatului Tudor Turcu, sunt nelimitate. Absolvent al Facultatii de Restaurare si Conservare Opere de Arta din Sibiu, la sectia pictura si al Facultatii de Arte si Design din Cluj-Napoca, Tudor este un artist complet, pentru care muzica si pictura sunt cele mai puternice mijloace de exprimare.

De multe ori, cuvintele ne limiteaza si nu reusesc sa transmita exact starea pe care o avem, sentimentul fata de o persoana, dar muzica si pictura exprima pana la cel mai mic detaliu, tot ceea ce traim, simtim, dorim.”, povesteste Tudor.

Calificat in finala selectiei nationale “Eurovision 2013” Tudor Turcu are incredere atat in prestatia sa, cat si in piesa “Hello” si este convins ca, in cazul in care juriul si publicul il va desemna castigator, va reprezenta cu succes Romania la “Eurovision 2013”.

See Also

Pentru finala ce se va desfasura sambata, 9 martie, Tudor a pregatit o supriza despre care tot ceea ce vrea sa dezvaluie este ca “reprezinta modalitatea perfecta de a transmite mesajul piesei mele”, continua Tudor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top