Now Reading
Cezar Interviu Exclusiv @ Star Gossip Magazine – Primele impresii la “cald”

Cezar Interviu Exclusiv @ Star Gossip Magazine – Primele impresii la “cald”

Ce sentimente ai acum, dupa finala?

De mare fericire. Nu am avut emotii de slabiciune, de vulnerabilitate. Am avut emotii constructive, de creatie si cred ca asta s-a vazut. Eu m-am simtit de la inceput castigator si ma bucur ca si publicul a inteles treaba asta. Doamne ajuta sa fie bine si acolo, la Malmo!Practic, tot ceea ce am muncit noi timp de trei saptamani, repetitiile care au avut loc la foc continuu in ultimele trei zile aproape ne-au epuizat, dar esenta s-a vazut in show-ul de ieri seara si eu ma simt super fericit.

Vreau sa le multumesc tuturor concurentilor. ii felicit pe toti. Cred ca toti am invins. Acum publicul a votat, juriul a votat, pentru mine chiar e un vis. Dar, de la inceput am simtit niste energii. As vrea sa ne bucuram toti pentru Romania, nu sa o luam personal, ci sa ne bucuram ca poate Romania o sa faca un pas mai mare pe viitor si sa intre in primii doi.

Care a fost marele tau atu in fata contracandidatilor tai?

Eu cred ca a fost vorba de un ansamblu. Acest contrast intre partea estetica, aparitia mea masculina, si acest pasaj de la o voce de barbat la o voce de femeie este un lucru inedit pentru noi la Eurovision. Piesa este foarte dinamica,. include multe culori vocale, trece de la beat-ul dubstep la beat-ul dance, iar eu cred ca vom “prinde la Eurovision, in Suedia.

Cat la suta din show-ul din finala vei pastra pe scena la Malmo?

Inca nu stiu. Insa voi tine cont, ca de fiecare data, de sugestiile, criticile si complimentele fanilor mei care sunt din ce in ce mai numerosi pe pagina mea de Facebook, si tin sa le multumesc pe aceasta cale. Eu cred ca show-ul din finala a fost mult mai bun decat cel din semifinala, mult mai sugestiv. Nu trebuie neaparat sa facem un show foarte explicit si are si un mesaj subtil. Voi pastra mare parte din acest show creat de Eduard CRBL.

Ce alte piese ai votat aseara?

Eu am votat 12 piese – “It’s my life”. Pentru mine finala a fost facuta din 12 piese care se numesc “It’s my life”.

See Also

Cum va continua cariera ta muzicala dupa acest concurs?

Voi lansa foarte curand un nou single, o balada superba, de despartire, pe care deja am inregistrat-o acum o saptamana in studioul HaHaHa Production. Piesa nu are inca un titlu, dar, cu siguranta, va fi pe sufletul vostru.

Lasa un mesaj pentru toti fanii tai!

Eu sunt aici datorita voua. Va multumesc ca in trei saptamani am reusit sa am un val foarte mare de popularitate. Am fost socat si, in acelasi timp, placut surprins de mesajele voastre, de sondajele care tot timpul m-au dat pe primul loc. Si am vazut cat de relevante au fost in seara finalei. Eu practic traiesc si cant pentru publicul meu, iar publicul este rasplata mea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top