Now Reading
Interviu exclusiv cu Alyona Lanskaya, reprezentanta Belarusului la Eurovisionul din acest an

Interviu exclusiv cu Alyona Lanskaya, reprezentanta Belarusului la Eurovisionul din acest an

Dupa ce Alyona Lanskaya a fost inlocuita pe nedrept in finala de la Baku a Eurovisionului 2012 cu trupa Litesound, artista nu s-a dat inapoi si a decis sa participe din nou, in acest an. A castigat finala nationala din tara ei iar cu piesa “Solayoh” ( locul unde soarele rasare intotdeauna) se va afla la Malmo, in Suedia pentru a purta cu mandrie steagul Belarusului.

Alyona a fost invitata speciala a Selectiei Nationale din acest an, si pentru ca am dorit sa aflam ce se ascunde dincolo de o prezenta angelica, i-am luat artistei un interviu in exclusivitate. Va putem spune de pe acum ca Alyona este o prezenta calda, visatoare si idealista iar piesa, “Solayoh”, suna “biniditat”.

Cu ce ganduri te-ai decis sa participi din nou la Eurovision, dupa ceea ce ai trait anul trecut?

Sunt optimista. Nu vreau sa ma intorc in trecut. Nu ma intereseaza trecutul, eu merg inainte spre alta victorie. Din situatia neplacuta prin care am trecut am tras multe invataminte. In general invat foarte mult din greseli. Am devenit mai inteleapta, am invatat sa iert. Necazul de anul trecut m-a invatat sa lucrez mai mult pentru a dovedi fanilor mei si tuturor celor care ma iubesc ca pot sa fac mai mult si pot sa fac ceea ce trebuie sa fac.
Dupa aceasta intamplare am reusit sa fac un album in limba engleza, cu cea mai cunoscuta casa de productie din Belarus. Am filmat un videoclip, am avut foarte multe concerte, am muncit din greu pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

La ce nivel al faimei te afli acum in tara ta natala?

Nu e frumos sa vorbesc despre mine. Va las sa descoperiti singuri raspunsul la aceasta intrebare din ziare si de pe Internet.

Ce ne poti spune despre piesa “Solayoh”? Ce alte piese din cadrul Eurovisionului din acest an iti plac?

Nu am avut timp sa ascult toate piesele. Insa stiu ca sunt multi artisti care au piese frumoase. Dar va pot spune despre piesa mea ca este realizata in colaborare cu compozitorul de origine belgiana Max Payne, care este si coproducatorul piesei “Waiting for tonight” a lui Jennifer Lopez. Pentru albumul meu in limba engleza pe care este inclusa si piesa “Solayoh” am avut onoarea sa lucrez, printre altii, cu Matt Clifford – Rolling Stones.

Care este atuul tau in cadrul Eurovisionului de la Malmo?

Dragostea pentru muzica. Sinceritate in trairile fiecarui moment muzical.

In piesa ta vorbesti despre un loc unde soarele rasare intotdeauna. Cum arata si unde se afla acest loc pentru tine?

See Also

Este o fantezie. Fiecare isi poate inchipui acest loc asa cum doreste. Solayoh este planeta dragostei si a fericirii. Pe aceasta planeta nu exista ura sau nenorocire, este numai iubire. Planeta este locuita de oameni care cred in miracole. Eu cred un miracol. Ceea ce se petrece cu mine acum este un miracol.

Cum te-ai simtit pe scena din Romania?

Perfect. Mi-a placut publicul, dar nu am apucat sa vizitez nimic. Am ajuns astazi (n.r. sambata, 9 mai) la pranz si a doua zi am plecat.

Ce mesaj doresti sa adresezi fanilor tai din Romania?

Le multumesc pentru sustinere si pentru ca mereu imi aduc aminte ca trebuie sa cant pentru ei. Vreau sa ii invit pe toti fanii mei pe aceasta planeta a dragostei si fiecare sa isi aduca aminte de cel mai fericit moment din viata lui, in speranta ca se va repeta si ca va fi mai fericit.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top