Now Reading
Interviu exclusiv Renee Santana @ Eurovision 2013

Interviu exclusiv Renee Santana @ Eurovision 2013

Renee Santana, nepoata legendarului Carlos Santana, a ales Romania pentru a “gusta ” succesul.
Si a facut-o din plin, spunem noi :) Cu ajutorul ingeniosului compozitor Mihai Alexandru, Renee a lansat un prim single, “Fly”, care a fost apreciat atat in Romania, cat si in strainatate, si a ajuns pana in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania.
“What is love”, piesa cu care a concurat in cadrul acestei competitii, este un dance track occidental, care, suntem convinsi ca va fi difuzat in heavy rotation in aceasta vara, atat la posturile de radio, cat si, mai ales, in cluburi.
Pentru ca am vrut sa desconspiram mai mult din povestea acestei talentate si exuberante artiste, care speram sa nu paraseasca Romania prea curand, i-am luat un interviu in exclusivitate pe cand ne aflam in camera verde la finala Eurovision Romania.

Cum ai ajuns in Romania?

Am fost invitata de catre Mihai Alexandru acum trei ani la voi in tara pentru a realiza impreuna piesa “Fly”, care acum se asculta la radiouri. Si apoi, m-am intors in Romania, pentru ca am vrut sa fac ceva diferit muzical. Asa am aflat despre preselectiile Eurovision Romania, iar Mihai mi-a sugerat sa participam si noi. Eu i-am spus: chiar vrei sa facem asta? Bine. Si asa am ajuns la Eurovision.

Cat de multe stii despre industria muzicala romaneasca?

Stiu doar ceea ce mi s-a prezentat si despre artistii care imi plac, printre care se numara Antonia. Cu cativa dintre artistii romani m-am intalnit inainte de Eurovision.

Care dintre artistii prezenti la Eurovision ti-au placut cel mai mult?

Mi-au placut la nebunie piesa “Emilia” (Electric Fence) si piesa castigatoare, “It’s my life”.

Vei lansa “What is love” si ca single?

Nu stiu daca este posibil. Mihai si Florin sunt cei care ma ghideaza muzical, iar eu voi face ceea ce cred ei ca este mai bine pentru mine. Am incredere deplina in ei si stiu ca ei iau cele mai bune decizii muzicale in ceea ce ma priveste.

Ce iti place cel mai mult in Romania?

Nu am avut mult timp sa ies si sa vad prea multe. Dar imi plac cladirile voastre, sunt frumoase. Am vazut zapada pentru prima data aici, in Romania si mi-a placut, iar oamenii sunt minunati. Toti au fost foarte draguti cu mine si au avut grija de mine.

Vei incerca acum sa iei legatura cu unchiul tau, Carlos Santana, pentru a-ti compune o piesa?

See Also

Desigur. Sper sa raspunda. Am mai incercat sa iau legatura cu el si inainte, dar a fost foarte dificil. Iar acum, dupa Eurovision, voi incerca din nou sa vorbesc cu el.

Cum va continua cariera ta muzicala dupa Eurovision?

Imi voi urma planurile muzicale pe care le am impreuna cu Mihai. Avem multe piese si in curand vom lansa un nou single. Daca ne va placea o piesa si a unui alt compozitor, sigur ca o vom accepta.

Pe final, ce mesaj vrei sa impartasesti fanilor tai romani?

Ii invit sa afle mai multe despre muzica mea pe pagina oficiala de Facebook. Asteptam acolo parerile si criticile voastre. Va multumesc mult pentru sprijinul vostru si promitem lucruri minunate pe viitor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top