Now Reading
Medeea Marinescu, pentru prima data pe scena Teatrului “Maria Filotti” Braila

Medeea Marinescu, pentru prima data pe scena Teatrului “Maria Filotti” Braila

Joi, 11 Aprilie 2013, de la ora 19:00, Teatrul Maria Filotti, Braila a pregatit o mare surpriza publicului brailean si nu numai – piesa ”Fa-mi loc!” de Anthony Michinea, regia – Radu Beligan, care include o distributie de exceptie – Marius Manole si Medeea Marinescu.

Cea mai indragita actrita de film se intalneste in sfarsit cu cel mai “pe val” actor de teatru intr-o comedie a carei productii este semnata de “Asociatia INSPIRA”.

“F?-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regasesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea, o fata singura, sarmanta, aventuriera, el, un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

See Also

Suntem in ajunul Craciunului. E momentul in care simtim mai mult ca oricand sa fim inconjurati de familie si de cei pe care ii iubim cu adevarat. Hazardul ii aduce pe Manuel si Camilla impreuna, doi oameni ce nu au aparent nimic in comun, ceea ce va genera nenumarate “scantei”. Insa amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

“Fa-mi loc!” este un spectacol care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)
  • Era timpul sa ajungi si in Braila, Medeea Marinescu ! Te asteptam cu drag si credem ca va fi un spectacol de exceptie. Garantie : numele lui Radu Beligan, este de ajuns !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top