Now Reading
Cezar “The Voice”, de pe scena Eurovision in platoul “Confesiunilor”

Cezar “The Voice”, de pe scena Eurovision in platoul “Confesiunilor”

Castigatorul selectiei nationale Eurovision din acest an, Cezar, va fi invitatul editiei de luni, 18 martie, a emisiunii Confesiuni de la TVR 2. Telespectatorii acestui program si fanii artistului vor avea parte de dezvaluiri in premiera, de momente emotionante, vor viziona imagini si inregistrari din arhiva personala a artistului si o vor cunoa?te pe cea pe care Cezar o iubeste cel mai mult: pe mama sa.
Si Cezar, la randul lui, va avea o surpriza speciala pentru Iuliana si publicul TVR 2: interpretarea in premiera a temei muzicale din “Nasul”.

La aceasta editie de Confesiuni, Iuliana Marciuc ii va avea ca invitati nu doar pe Cezar si pe mama sa, dar si pe compozitorul Cristian Faur cu povestea incredibila a modului in care cei doi au ajuns sa colaboreze si sa câ?tige concursul Eurovision Romania.
Am ales sa colaborez cu Cezar pentru ca el a corespuns cel mai bine la ceea ce aveam eu in gand pentru piesa It’s My Life: sa iasa dintr-un Robert De Niro vocea lui Sarah Brightman”, declara Cristian Faur la Confesiuni.

See Also

Nu pierdeti editia de maine de la ora 17.00 pe TVR 2, pentru a-l cunoaste mai bine pe Cezar, primul contratenor roman, detinator a 10 premii internationale, care va reprezenta Romania la concursul Eurovision.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top