Now Reading
CAMPANIA NATIONALA „ARTISTII PENTRU ARTISTI” EDITIA 2013

CAMPANIA NATIONALA „ARTISTII PENTRU ARTISTI” EDITIA 2013

Teatrul Maria Filotti Braila prezinta duminica 24 martie , de la ora 18 .00, in sala studio, spectacolul Opt femei de Robert Thomas, regia Radu Nichifor. Spectacol este organizat sub semnul Campaniei Nationale Artisti pentru Artisti, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului. Sumele incasate din vanzarea biletelor la acest spectacol sunt directionate spre fondul de Solidaritate Teatrala.

UNITER a lansat editia a XII-a a programului anual Campania Nationala „Artistii pentru artisti”, eveniment unic prin categoria de beneficiari careia i se adreseaza.
Organizata in jurul datei de 27 martie – Ziua Internationala a Teatrului, campania a devenit, de 11 editii încoace, nu doar sarbatorirea impresionantului univers teatral, dar, totodata, si elogierea artistilor care au recladit an de an, timp de o viata, magia teatrala.

In ajun de Craciun capul unei familii bogate este descoperit mort in patul sau, injunghiat, iar ucigasul se pare ca nu poate fi decat una dintre cele opt femei aflate in casa. Pe parcursul investigatiilor fiecare dintre cele opt va avea o poveste de spus iar secretele care vor iesi la iveala vor adanci si mai mult misterul caci toate opt sunt suspecte cu mobil intemeiat.
Cu o distributie exclusiv feminina, textul lui Robert Thomas ofera exceptionale partituri actoricesti, opt biografii complexe asteptand voci puternice care sa le rosteasca angoasele si sa le joace destinul. Actritele TMF Wanessa Radu, Catalina Nedelea, Ramona Ganga, Mihaela Trofimov, Monica Zugravu Ivascu si Silvia Tariq (rol pe dublura), Emilia Mocanu, Liliana Ghita si actrita invitata Marilena Negru si elevele Georgiana Nedelcu si Iulia Vasilescu (rol pe dublura) sunt aceste opt voci in spectacolul regizat de Radu Nichifor.

See Also

Spectacolul are loc la Sala Studio, sala ingenios si colorat transformata in spatiu intim, in acelasi timp familiar si familial. Un spatiu al sarbatorii devenit peste noapte spatiu al dezvaluirilor, al izbucnirii conflictelor latente, al marturisirilor si al (auto)descoperirii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top