Now Reading
Loredana – Dragoste: recenzie turneu + poze – Filarmonica Banatului Timisoara

Loredana – Dragoste: recenzie turneu + poze – Filarmonica Banatului Timisoara

Ziua de 17 martie 2013 ar trebui consemnata in calendarul celor mai importante evenimente muzicale ale anului care tocmai a inceput. Motivul este simplu, Loredana a transmis un mesaj important si anume sa credem in visele noastre, caci ele pot deveni cu siguranta realitate prin munca ( multa ), noroc si perseverenta.

Avea doar 3 ani atunci cand a inceput sa isi cladeasca visul in bucataria casei, la un dublu casetofon cumparat de tatal ei. Loredana Groza, fetita din orasul cu oameni Onesti, fetita cu visuri marete si voce calda, a ajuns acolo unde si-a dorit dintotdeauna: pe scena!. Este acolo de mai bine de 26 de ani.

“Macarale” a Trioului Grigoriu a rasunat mai apoi in Filarmonica Banatului. Loredana a cantat-o pentru a-si aminti de pionierat. Regimul politic in cauza inca nu si-a aratat aprecierea fata de calitatile sale vocale si prezenta scenica uimitoare. Din retrospectiva carierei sale muzicale, Loredana nu a exclus colaborarea cu baietii de la B.U.G Mafia astfel ca a interpretat hitul anului ’97 “Ridica-ma la cer”.

Timp de 3 ore, oamenii au cantat si au dansat alaturi de Loredana, completand astfel evenimentul ce s-a bucurat de un adevarat succes.

Pe parcursul serii, numerosi alti invitati speciali, au cantat pe scena Filarmonicii Banatului impreuna cu Lori. Printre acestia s-a numarat si fostul concurent la Vocea Romaniei, Cristi Nistor.

See Also

Cel mai nou album semnat Loredana – “Dragoste” contine 18 piese si un bonus track. Noul material discografic poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

In continuare Galeria Foto + Video din timpul concertului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top