Now Reading
Beyonce – noua imagine H&M

Beyonce – noua imagine H&M

Desi este inca primavara in Suedia, faimosul retailer H&M a dorit sa incalzeasca putin spiritele, prin noile reclame si noua imagine a colectiei H&M – Beyonce. Prima poza din photoshootingul realizat de Be pentru noua campanie H&M a fost lansata astazi in online. Pe langa faptul ca faimoasa artista va aparea peste tot in magazine, spoturi comerciale, si in revistele fashion, Beyonce si-a imprimat putin stilul in noua colectie. Photoshooting-ul a fost realizat de Inez & Vinoodh, care au regizat clipul “You & I” al lui Lady Gaga.

Dintotdeauna mi-a placut faptul ca H&M s-au focusat pe spiritul de distractie si preturi pe care orice buzunar si le poate permite. Mi-a placut la nebunie conceptul la care am lucrat pentru a explora sentimentele diferite ale femeii – bazate pe cele patru elemente ale naturii, apa, foc, aer si pamant. Am avut parte de un shooting minunat pe o plaja exotica din Bahamas. Am simtit mai mult ca am realizat un videoclip decat o reclama, a declarat Beyonce.

Noua piesa a artistei, “Standing on the sun” va aparea in spotul comercial H&M, iar noua colectie va fi disponibila in magazine incepand cu luna mai a acestui an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top