Now Reading
Dorian si Vlad devin DJ-i ProFM, pentru emisiunea “LaLa Nation”

Dorian si Vlad devin DJ-i ProFM, pentru emisiunea “LaLa Nation”

ProFM a pregatit cateva premiere ascultatorilor sai si fanilor serialului “Pariu cu viata”, cu doua saptamani inainte de a sarbatori 20 de ani: doi dintre protagonistii serialului si membri ai formatiei LaLa Band isi fac debutul intr-o alta ipostaza, la ProFM, din 30 martie.

Astfel, una dintre surprizele pregatite in aceasta perioada, pentru a marca momentul aniversar, este o noua emisiune la ProFM, lansata de DJ GreeG, impreuna cu Dorian si Vlad, doi dintre protagonistii serialului care se difuzeaza in fiecare miercuri la PRO TV, de la ora 21:30. Cei trei vor prezenta “LaLa Nation”, a carei prima editie va fi difuzata sambata, 30 martie de la ora 18:00, cu doua invitate speciale: Criss si Alina.

Ma bucur sa ma reintalnesc cu Dorian si Vlad, pe care i-am avut pana acum invitati la ProFM. De aceasta data ne pregatim sa formam o gasca si sa realizam impreuna emisiunea ‘LaLa Nation’. Incepand de sambata, 30 martie, fiti numai urechi pentru ca va pregatim multe surprize, informatii, dar si invitati pe parcursul a cate doua ore de emisie”, spune GreeG, care le asteapta si pe partenerele lui Dorian si Vlad, pentru a afla cat mai multe amanunte despre scenele incitante care urmeaza in serial.

See Also

LaLa Band nu se rezuma doar la concerte si filmari pentru ‘Pariu cu viata’, asa ca am invadat si ProFM-ul, am creat o gasca LaLa si iata cum, din 30 martie ia nastere emisiunea ProFM LaLa Nation. Vom fi prezenti in fiecare sambata la ProFM, unde ascultatorii nostri vor afla ce traim noi in concerte, pe platouri si multe alte picanterii pe care le vom aduce in discutie”, povesteste Vlad, interpretul personajului cu acelasi nume din “Pariu cu viata”.

Dorian il completeaza, foarte incantat de debutul lor in aceasta noua meserie, de DJ-i: “Toata lumea spune ca vorbesc foarte mult asa ca asteptam cu nerabdare o astfel de ocazie pentru a valorifica acest . Ma bucur ca facem emisiunea LaLa Nation impreuna cu GreeG, care ne va fi astfel si profesor si ne va invata din tainele radioului si ale butoanelor la ProFM”, a spus tanarul artist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top