Acum citește
In aceasta saptamana, „Fata din curcubeu” cu Tania Popa si concertul maestrului A.G. Weinberger – cap de afis in stagiunea teatrala „Maria Filotti” Braila

In aceasta saptamana, „Fata din curcubeu” cu Tania Popa si concertul maestrului A.G. Weinberger – cap de afis in stagiunea teatrala „Maria Filotti” Braila

Stagiunea teatrala „Maria Filotti” Braila, saptamana 27-31 martie

MIERCURI 27 MARTIE Sala Mare
ORA 19.00
FATA DIN CURCUBEU de Lia Bugnar
Cu: Tania Popa si Madalina Ene ( pian )
Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti
ZIUA MONDIALA A TEATRULUI

JOI 28 MARTIE Sala Mare
ORA 19.00
Concert Un Deliciu Acustic sustinut de AG Weinberger & The BoomTown Pickers

VINERI 29 MARTIE Sala Mare
ORA 18.00
UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov , regia Luminita Ticu
Spectacol prezentat de Teatrul Bacovia Bacau

SAMBATA 30 MARTIE Sala Mare
ORA 18.00
PIATRA DIN CASA de Vasile Alecsandri , regia Mircea Valentin

DUMINICA 31 MARTIE Sala Mare
ORA 18.00
SUFLETUL. PUNCTE DE VEGHERE dupa „Eine Heikle Sache, die Seele”
de Dimitre Dinev, regia Radu Afrim

Teatrul Maria Filotti Braila prezinta spectacolul Fata din curcubeu de Lia Bugnar, regia Lia Bugnar miercuri, 27 martie 2013 , orele 19.00 , Sala Mare , eveniment organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului.
Anul acesta, Mesajul International pentru Ziua Mondiala a Teatrului 2013 este semnat de Dario Fo, satirist, dramaturg, regizor de teatru, actor, compozitor italian si laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1997.
Spectacolul Fata din curcubeu , cu Tania Popa si Madalina Ene ( pian) organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului a fost apreciat de publicul brailean in cadrul Festivalul Zile si Nopti de Teatru European la Braila , editia 2012 .
Despre Fata din curcubeu , spectacol aflat in repertoriul Teatrului National I.L. Caragiale Bucuresti , regizorul Lia Bugnar declara : „Tania Popa e actrita aia care a intrat la 16 ani la facultatea de teatru si toata lumea a decis ca-i geniala. Basarabeanca talentata, deh. Dupa care ne-am obi?nuit cu ea, s-a obisnuit si ea cu ea si… nu stiu, parca anii i-au mai tuns din raze. Zilele astea o sa iasa cu un spectacol scris si indrumat de mine… Acum ea il înfloreste la fereastra voastra si il infructeste, si il desfrunzeste, si ii reteaza crengile sub ochii vostri. (…) Deci, cuvinte cheie de tinut minte: Tania, fata din curcubeu, national, curand, inspaimantator de frumos…. „.

Vezi și

AG Weinberger & The BoomTown Pickers va invita joi, 28 martie, la ora 19:00 la Teatrul Maria Filotti din Brailla la concertul „Un Deliciu Acustic”

„Un Deliciu Acustic” este titlul celui mai recent proiect muzical prezentat de catre celebrul muzician, in cadrul caruia vor putea fi ascultate piese in premiera sau rar auzite in Romania. Si cum intotdeauna AG Weinberger stie sa-si surprinda publicul, cu piese cantate intr-o maniera inconfundabila, de data aceasta va aduce in fata audientei un instrument unic in Romania, lapsteel guitar, un instrument cu sonoritati exotice, tipic muzicii hawaiiene si country.
Prin concertul de la Teatrul “Maria Filotti”, AG Weinberger & The BoomTown Pickers continua seria spectacolelor live a cunoscutei emisiuni ACADEAUA, realizata si prezentata pana de curand de celebrul artist la TVR 2. Anul 2013 debuteaza pentru artist cu seria concertelor sustinute in cateva orase din Moldova: Iasi 27 martie, Braila 28 martie si Galati, 29 martie, revenind in capitala, la Teatrul Excelsior, pe data de 4 aprilie.
AG Weinberger ne dovedeste inca o data ca turneele realizate cu fortele proprii sunt posibile si adreseaza un indemn tuturor muzicienilor, cu atat mai mult celor tineri, ca noua paradigma functioneaza.

Informatii si rezervari la tel. 0733 149 229

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus