Now Reading
George Hora – 28 de ani si o noua piesa SWAG !

George Hora – 28 de ani si o noua piesa SWAG !

Atat George Hora cat si Kamelia au o traditie mai speciala: in fiecare an de ziua lor lanseaza cate o noua piesa. Luni 25 martie George a implinit 28 de ani si cateva sute de piesele produse, compuse sau interpretate. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la noi, George Hora a colaborat cu artisti precum Voltaj, Sistem, Kamelia, Dj Andi, Puya, Nane si lista poate continua.

De ziua lui, George a sarbatorit in mijlocul familiei si prietenilor, dar a respectat traditia lansarilor. Aseara pe canalul youtube Studio 66, a aparut o noua piesa Swag, ce scoate la iveala un nou stil abordat de George, mai incisiv, cu puternice influente dubstep-electro. Fanii sunt incantati de efectele robotice date de “talkbox”, George fiind singurul din Romania care foloseste acest instrument inedit, iar aprecierile si urarile de “la multi ani “ au acaparat peretele paginii de facebook.

La inceputul lunii George si Kamelia au lansat si prima lor piesa oficiala impreuna Ai aparut, dupa mai mult de un deceniu de colaborare.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top