Now Reading
Artistii romani se alatura campaniei umanitare “Nu esti singur pe lume”

Artistii romani se alatura campaniei umanitare “Nu esti singur pe lume”

Europa FM a lansat pe 25 martie videoclipul imnului campaniei umanitare “Nu esti singur pe lume”, alaturi de Loredana, Andra, Connect-R, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Toni Seicarescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Paula Chirila, Cristina Cioran, Cove si compozitorul melodiei, Petru Calinescu.

Lansarea videoclipului melodiei “E soare si pe strada ta”, care a devenit imnul campaniei umanitare marcheaza debutul unui nou an in care postul de radio isi propune sa demareze cea mai ampla campanie de fapte bune din Romania.

În total, peste 20 de artisti si personalitati au inceput 2013 prin sustinerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei “E soare si pe strada ta”, imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care ii indeamna pe romani sa nu uite de semenii lor cu care viata nu a fost la fel de darnica.

See Also

Videoclipul melodiei “E soare si pe strada ta” a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusa de Petru Calinescu si produsa de Bobby Stoica. Melodia este difuzata de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top