Now Reading
HOT! Adora – “Crazy love”

HOT! Adora – “Crazy love”

Adora a lansat de curand “Crazy Love”, rezultatul celei mai recente colaborari cu Alex Toma si Mihaela Cernea. Piesa a avut un real succes, fiind descarcata inca din prima zi de cateva mii de ori de catre iubitorii de muzica dance. De altfel, a intrat imediat in playlisturile radiourilor online si se pare ca nu mai este mult pana cand o vom auzi si pe FM.
“Crazy Love” este succesoarea altei piese foarte bine primite de public, respectiv ” Mi Amor”, pentru care Dj Raoul Russu a facut un super remix pentru club.
Adora: ” sunt foarte incantata de acest remix, are un sound fresh si imi vine sa dau difuzoarele la maxim de fiecare data!!
Adora este scolita de Oliver Popa si Crina Mardare ….” chiar daca au trecut aproape doi ani de cand urmez cursurile scolii, consider ca un artist are nevoie continua de pregatire, de aceea nu voi renunta la trainingul vocal si voi colabora pe termen nelimitat cu cei doi mentori, care intre timp mi-au devenit si prieteni”.
Intre timp, artista se pregateste pentru urmatoarele doua concerte, care vor fi la “Zilele Orasului Predeal”, in luna mai, repetand de zor cu dansatorii sai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top