Acum citește
Snoop Dogg, Drake & Cori B lanseaza mesajul anti-violenta „No guns allowed”

Snoop Dogg, Drake & Cori B lanseaza mesajul anti-violenta „No guns allowed”

Avand la baza articolele aparute in presa si montajele video de la recentele incidente cu focuri de arma, care au avut loc in Statele Unite si care au lasat in urma multe victime, Snoop Dogg, Drake si Cori B lanseaza astazi „No guns allowed”, un videoclip cu un mesaj special, puternic, militand pentru anti-violenta.
La 41 de ani, Snoop Dogg isi ascunde latura gangsta pentru cea reggae, noul sau alter-ego descoperit in urma inregistrarilor pentru albumul „Reincarnated”, ce va fi lansat pe 23 aprilie.
Regizat de Jessy Terrero, clipul pentru „No guns allowed” include si discursul presedintelui SUA, Barack Obama, care vorbeste despre tragedia petrecuta la Scoala Elementara Sandy Hook in decembrie.

Este un videoclip puternic si speram sa raspandim un mesaj pozitiv, al non-violentei in toata lumea. Am vazut prea multe crime in ultima vreme si ne dorim sa prevenim eventualele urmatoare incidente. Ne dorim sa lansam un mesaj de alarma si sa chemam lumea la dragoste, pace si unitate, a declarat Snoop Dogg.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus