Now Reading
Trupa Voltaj deschide portile studioului in cadrul campaniei “Scoala Altfel”

Trupa Voltaj deschide portile studioului in cadrul campaniei “Scoala Altfel”

Sport, arta, televiziune, radio sau muzica sunt cateva dintre domeniile incluse in programul “Scoala altfel”, din acest an. Astazi, trupa Voltaj a deschis portile studioului de inregistrari pentru ca cei mai mici fani ai trupei sa descopere, alaturi de preferatii lor, magia muzicii.

Noi ne-am simtit foarte bine si credeam ca si micii nostri invitati s-au simtit la fel. Ne-am jucat cu toate instrumentele din studio, am cantat cateva piese si am descoperit ca sunt foarte talentati”, povesteste Calin Goia, Voltaj.

Elevii din clasa intai a liceului George Enescu au trait astazi, alaturi de trupa Voltaj, prima lor experienta muzicala intr-un studio de inregistrari si au petrecut alaturi de membrii trupei cateva ore pe care cu siguranta nu le vor uita prea curand.

See Also

Ajuns la cea de-a doua editie, “Scoala Altfel” se desfasoara in acest an in perioada 1-5 aprilie si are ca scop implicarea elevilor in activitati extrascolare cu ajutorul carora micii invatacei isi pot pune in valoare talentele si pot descoperi noi activitati de interes.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top