Now Reading
Vita de Vie lanseaza albumul ‘Acustic’

Vita de Vie lanseaza albumul ‘Acustic’

Vineri, 05.04.2013, ora 19:00 la Vodafone Experience Store din cadrul AFI Palace Cotroceni, va avea loc lansarea oficiala a noului album Vita de Vie – Acustic. Baietii vor sustine un mini concert acustic, unde veti putea asculta live cele mai bune piese Vita de Vie intr-o interpretare inedita. Concertul va fi urmat de un Q&A cu membri trupei.

Evenimentul din cadrul Vodafone Experience Store, vine ca o avanpremiera a concertului Vita de Vie de luni, 8 aprilie 2013 de la Teatrul National Bucuresti.

See Also

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare. Instrumentele naturale precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percutie si suflat iau locul zgomotoaselor chitari electrice si reprezinta noul arsenal cu care Vita de Vie isi reinventeaza vechiul repertoriu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top