Now Reading
32 de firme participante la Targul de Nunti organizat de Promenada Mall Braila

32 de firme participante la Targul de Nunti organizat de Promenada Mall Braila

Promenada Mall Braila gazduieste in acest weekend Targul de Nunti la care participa un numar de 32 de firme de prestigiu din Braila, Galati si Slobozia.
De la saloane de manichiura la studiouri foto si de la restaurante de lux la agentii de turism, brailenii pot regasi, in intervalul orar 10.00 – 22.00 tot ceea ce au nevoie pentru organizarea unei nunti perfecte.

Firmele participante la acest eveniment sunt: CONCEPT EVENTS, FABRICA DE DISTRACTII, PRO FAST STUDIO, PRO ESTETICA, ABDECO (GALIA DÉCOR), ART EXPRESS, PERLA DUNARII ( CLUB HIRSO), MISS BEFANY, POEME CAFÉ ( PATISTAR), ONART, DALCOR EVENTS, BRIZ BRIZ, DANEZIA TRADE (MAGAZIN MIRESA), ROMERO, PETEA SOUND, BALAMI TRADE, MURLATLAR, RESTAURANT ORIENT EXPRESS, CAMERON, VM STUDIO FOTO, GIRACOM, GAL STUDIO, RESTAURANT RESET (INTERSERV), RESTAURANT PRIVIGHETOAREA, COOL CHOCOLATE, TAGIO EVENTS, KARTOOM EVENTS, PROMOVIE, MAGIC NAILS, RESTAURANT BALDO si BRN OF LONDON.

See Also

In plus, vizitatorii targului vor putea sa participe si la o tombola, a carei castigatoare va fi desemnata duminica, la ora 20. Premiul consta intr-o rochie de mireasa sau o rochie de ocazie, la alegere, in valoare de 1500 lei!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top