Acum citește
12 piese si ale lor secrete

12 piese si ale lor secrete

Astazi vreau sa vorbim despre cateva piese, pe care majoritatea dintre voi le cunoasteti deja. Piese pe care cu siguranta le-ati ascultat cu atentie, dar despre care, nu stiati, poate, cateva detalii. De foarte multe ori, in spatele unei piese se ascund si alti artisti despre care poate nici nu ne imaginam! Haideti sa vedem cateva exemple concrete.

1. Robyn face backup vocal pentru piesa „Piece of Me” a lui Britney Spears. Ea a inregistrat demo-ul original, iar fragmente vocale cu Robyn au fost pastrate pentru mixul final.


2. Dave Navarro si Flea au cantat la chitara si bas pentru  piesa „You Oughta Know” a celebrei Alanis Morissette


3. Rashida Jones de la Parks and Recreation a cantat pe trei piese de pe albumul de debut a celor  de la Maroon 5 – „Secret,” „Tangled,” si „Not Coming Home.”


4. Acel „allllll niiiiight” pe fundalul piesei „All Night Long” a lui Lionel Richie este vocea lui Richard Marx


5. Tanara, la timpul respectiv,  Cher canta aceea parte crescendo pe piesa „You’ve Lost That Lovin’ Feeling” de la The Righteous Brothers’


6. Ke$ha face backing vocal pentru piesa lui Paris Hilton’ – „Nothing In This World,” care a fost scrisa de nimeni altul decat Dr. Luke.


7. Vocea de pe fundal pe care o auzim pe piesa Madonei – „Justify My Love” este a lui Lenny Kravitz. El a fost de asemenea si co-producator.


8. Jack White canta pe piesa Electric Six’s hit „Danger! High Voltage,” cu toate ca a fost creditat sub pseudonimul John S. O’Leary.


Vezi și

9. Katy Perry canta la finalul piesa „Goodbye For Now.” a celor de la P.O.D


10. Prince canta vocal si la cateva instrumente pe piesa lui Kate Bush „Why Should I Love You?” de pe albumul The Red Shoes.


11. Travis Barker , tobosarul de la Blink-182 canta, la ce stie el cel mai bine, si ca sa nu existe confuzi, la tobe, pentru piesa lui Lil Wayne’s „I Am Not A Human Being.”


12. LaToya si Janet Jackson canta partea cu  „na na na” pentru fratele lor Michael’ – „P.Y.T. (Pretty Young Thing).”

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus