Now Reading
Ioana Anuta a facut spectacol alaturi de trupa Vunk

Ioana Anuta a facut spectacol alaturi de trupa Vunk

Totul s-a intamplat, aseara, in cadrul ultimului concert de sezon, pe care baietii de la Vunk l-au sustinut intr-un club. Pana la iarna, insa, cand vor reincepe seria spectacolelor de acest gen. Ioana Anuta a fost, alaturi de Razvan Krem, unul dintre invitatii trupei, pentru a da o nota incendiara evenimentului.
Aceasta a cantat, impreuna cu Cornel, solistul formatiei Vunk, piesele “Astazi nu te mai iubesc” si “Pleaca”, piese pe care publicul le-a apreciat foarte mult, mai ales in formula asta inedita.
Ii cunosc pe baietii de la Vunk din perioada cand faceam parte din trupa X-plod, dar nu avusesem ocazia de a concerta alaturi de ei. Iata ca, acum, am avut parte de asta. Cand m-a sunat Cornel, si mi-a propus sa cant cu el, am acceptat din prima. M-a bucurat enorm intentia lui si, de aceea, aseara, zic ca am facut o impresie foarte buna, mai ales ca publicul aflat in club a cantat si a facut o atmosfera incendiara alaturi de noi. Am ramas cu amintiri frumoase si o prietenie pe masura cu trupa Vunk.”
Si pentru ca au strans o legatura de prietenie frumoasa, iata si cateva poze, din culise, inainte de concert, suprinse si postate de Facebook de Ioana Anuta.

Ioana Anuta a obtinut locul 2 in cadrul concursului X-Factor, sezonul al doilea, iar in urma cu o luna de zile a lansat primul ei single, din cariera solo, “Inapoi”, un feat cu Juju, un alt participant la concursul de talente.
Acum face parte din echipa concurentilor celei mai populare emisiuni de divertisment din Romania, “Te cunosc de undeva”, difuzata de Antena 1, in fiecare sambata seara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top