Acum citește
Misha Twain a colaborat cu F.Charm si Deepcentral la single-ul “Roz sau gri”

Misha Twain a colaborat cu F.Charm si Deepcentral la single-ul “Roz sau gri”

Red Clover Media si Universal Music Romania va prezinta single-ul lui Misha Twain feat. F.Charm – “Roz sau gri”.

Misha Twain s-a nascut pe 30 iunie 1989 la Chisinau si a inceput sa studieze pianul de la varsta de 7 ani. A facut scoala, liceul si facultatea de Muzica si a urmat cursuri de pian, canto clasic, dirijat coral. A inceput sa compuna si sa orchestreze piese acum 6 ani, iar de un an si jumatate lucreaza cu baietii de la Deepcentral.

Misha Twain l-a intalnit pe F.Charm in studioul baietilor de la Deepcentral, i-a prezentat o schita de piesa care i-a placut si asa au inceput sa lucreze impreuna la piesa “Roz sau gri”. Orchestratia a fost compusa de Misha Twain, iar textul si muzica de F.Charm si Doru de la Deepcentral.

Mi-a placut ideea. Misha mi-a propus sa colaboram pe aceasta piesa, iar eu deja stiam ce anume trebuie sa scriu pe ea. Am scris despre un F.Charm care de la 14 ani stia deja ce vrea sa faca in viata si cum a inceput lupta cu piedicile puse pentru a-si atinge visul. Piesa are un mesaj personal in care se poate regasi majoritatea tinerilor de astazi si nu numai. Tot ce am scris a fost din suflet si adevarat, este piesa in care m-am descarcat emotional si prin ea vreau sa dau curaj, speranta si vointa celor care au de atins un scop pentru ca piesa “Roz sau gri” este sinonimul propozitiei “Nimic nu este imposibil!”, a declarat F.Charm.

Vezi și

F.Charm se pregateste sa-si lanseze propriul single, produs in studioul Hype On Production, cu un mesaj si o abordare diferita fata de piesele cu care si-a obisnuit publicul.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus