Now Reading
Vj Oana de la MTV aniverseaza alaturi de gasca ProFM primii 20 de ani!

Vj Oana de la MTV aniverseaza alaturi de gasca ProFM primii 20 de ani!

Simpatica Vj-ita MTV, Oana Tache, se alatura astazi gastii de DJ ProFM pentru a sarbatori alaturi de membri postului de radio primii 20 de ani!

Este o cunoscuta a undelor radio, este prezenta in fiecare zi la datorie pe frecventa, insa cand si care a fost primul contact al Oanei Tache cu lumea DJ-ilor ProFM, aflam acum:

See Also

In 1996, Abracadabra se muta la ProTV. Eu prezentam Stirile ProTV Junior si gravitam mai tot timpul in jurul stiristilor mari, de la care invatam foarte multe. La un moment dat, Andi Moisescu care era DJ ProFM si prezenta matinalul la ProTV la vremea aceea, ne-a chemat in radio pentru niste voci de copii. Atunci am vazut prima oara cum arata un studio radio si i-am cunoscut pe Florin Calinescu si Bebe Cotimanis. Eram vrajita. A trecut timpul, vraja a rezistat si in 2007 am dat casting pentru postul de DJ-itza DanceFM. Uite-asa am ajuns sa lucrez zilnic cu oamenii de la ProFM, marea mea familie de pe unde. ProFM este si va ramane cel mai puternic brand radio din Romania, sunt onorata sa fac parte din echipa si sa port astazi tricoul oficial primilor 20 de ani ProFM! Ne vedem diseara in Alai la Tramvai, pana atunci La multi ani, ProFM! Te iubesc!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top