Now Reading
Puya te invita sa alegi piesele de pe noul lui EP!

Puya te invita sa alegi piesele de pe noul lui EP!

Puya impreuna cu Scandalos Music si Music Expert Company urmeaza sa lanseze exclusiv pe iTunes primul E.P. (Extended Play) din cariera artistului, ce va purta chiar numele deja celebrei piese “Maidanez”. “Maidanez E.P.” va contine 6 piese nou noute, colaborari cu artisti ca Doddy, Alex Velea, Don Baxter, Mahia Beldo, Violet si Posset. Printre acestea se afla si viitoarele single-uri “Klandestin (Dollar Bill)” al lui Doddy si “Baga bani” al lui Puya.

Ca noutate, din respect pentru fanii lui, Puya le ofera acestora posibilitatea de a realiza ei insisi acest mini album. “Maidanez E.P.” va contine piesele ce vor obtine cele mai multe voturi sub forma de “Like”-uri pe care fanii le vor da fragmentelor publicate pe paginile Scandalos Music, MusicExpertCompany si PuyaOficial, precum si pe site-ul oficial al artistului, www.puyaoficial.ro.

Entuziasmat, artistul a declarat: “Ma bucur ca am prins si epoca in care nu doar artistul, managerul sau casa de discuri aleg piesele urmatorului album. Sunt foarte curios daca se potrivesc alegerile facute de voi cu cele facute de noi.”

Data lansarii E.P.-ului va fi anuntata ulterior.

Iata cele 9 piese din care trebuie sa alegeti! ATENTIE! Toate suna foarte bine, astfel ca alegerea nu va fi una foarte usoara 😀

Puya & Doddy, Alex, Mahia Beldo, Posset – Maidanez

Doddy – Klandestin

Puya & Don Baxter – “Baga bani”

“Nu muncesti si stai acasa”

Puya & Doddy – “Alergare”

See Also

Puya & Mahia Beldo – “In lumina reflectoarelor”

Puya & Violet – “Kontrol”

Puya & Doddy – “Obisnuiam”

Puya & Alex Velea – ‘Praf”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top