Now Reading
Adrian Sina – o noua imagine

Adrian Sina – o noua imagine

Adrian Sina isi aniverseaza ziua de nastere cu un cadou pentru fanii sai, un shooting foto diferit. Artistul cunoscut pentru activitatea de solist, producator si compozitor, se reinventeaza si se prezinta intr-o noua lumina.

Odata cu noul single si primul album solo care este aproape gata, Adrian Sina declara : “am renascut, sunt intr-o alta etapa in viata mea, simt muzica si lucrurile altfel si imi doresc sa ma apropii mai mult de publicul meu, imi doresc ca fanii sa inteleaga universul meu artistic, atat prin muzica dar si prin fotografii sau videoclipuri.”

Pentru noul shooting foto, cantaretul a apelat la bunul sau prieten, Vali Barbulescu, care l-a surprins in ipostaze inedite, intr-o atmosfera care il reprezinta pe noul Adrian Sina. Iar styling-ul a fost realizat chiar de Adi.

See Also

Recent, artistul a lansat “Arde ceva”, primul single in limba romana din cariera lui solo ce a venit cu un videoclip sensibil si intens, o poveste de iubire in culori pale si pasi de dans contemporan. In ultima vreme, Adrian a pregatit un show cu trupa live ce va include hituri din cariera solo, din repertoriul trupei Akcent reinterpretate intr-o maniera speciala si coveruri surpriza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top