Now Reading
HOT Single: Mandinga & Muneer – “Bling”

HOT Single: Mandinga & Muneer – “Bling”

Mandinga si Muneer au lansat live in aceasta seara, in cadrul show-ului “Romanii au talent”, noul single“Bling”. ”Bling” este primul featuring Mandinga dupa multi ani si marcheaza intrarea lui Muneer in familia Happiness Production. In timp ce Elena canta in engleza, Muneer intervine cu o strofa in indiana, tradusa prin cea mai emotionanta declaratie de dragoste.

Este o piesa vesela, dar incarcata de emotii. Nu tot ce este stralucitor este frumos. Bling ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiti de bijuterii si alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea pret. Ne bucuram sa lansam piesa Bling la cea mai populara emisiune TV din Romania si speram ca acesta sa fie un semn bun pentru nasterea unui hit Mandinga feat. Muneer”, spune solista formatiei, Elena Ionescu.
”Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o sa va prinda foarte repede
”, declara Muneer.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top