Acum citește
HOT Single: Mandinga & Muneer – „Bling”

HOT Single: Mandinga & Muneer – „Bling”

Mandinga si Muneer au lansat live in aceasta seara, in cadrul show-ului „Romanii au talent”, noul single“Bling”. ”Bling” este primul featuring Mandinga dupa multi ani si marcheaza intrarea lui Muneer in familia Happiness Production. In timp ce Elena canta in engleza, Muneer intervine cu o strofa in indiana, tradusa prin cea mai emotionanta declaratie de dragoste.

Este o piesa vesela, dar incarcata de emotii. Nu tot ce este stralucitor este frumos. Bling ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiti de bijuterii si alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea pret. Ne bucuram sa lansam piesa Bling la cea mai populara emisiune TV din Romania si speram ca acesta sa fie un semn bun pentru nasterea unui hit Mandinga feat. Muneer”, spune solista formatiei, Elena Ionescu.
”Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o sa va prinda foarte repede
”, declara Muneer.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus