Acum citește
Surprize pentru Dana si Florin de la Hi-Q

Surprize pentru Dana si Florin de la Hi-Q

Recent, doi dintre membrii trupei Hi-Q au avut parte de surprize frumoase. Dana Nalbaru s-a transformat vanzatoare pentru o zi, in scop umanitar, iar Florin Grozea a fost surprins la maxim ieri, de ziua lui de nume.

Dana si-a luat in serios rolul de vanzatoare la “Primavara Copiilor”, o expozitie cu vanzare de produse handmade, organizata de Asociatia “Ana si Copiii”. “A fost distractiv si util sa pot vinde alaturi de copii produsele realizate de manutele lor. Sunt fericita ca pot fi parte dintr-un proiect atat de frumos, cum este Asociatia “Ana si Copiii” si ca pot ajuta copiii care vin in cadrul acestuia sa aiba parte de o viata mai frumoasa si o ?ansa la un viitor mai bun”, spune Dana Nalbaru.

„Dana este un prieten special, care iese cu multa dragoste din zona proprie de confort pentru a fi de folos celor ce au nevoie de ea. Ii multumim, in numele tuturor copiilor, pentru sprijinul acordat. “, spune Mihaela Voivozeanu, Pre?edintele Asociatiei “Ana si Copiii”.

Obiectele vandute au fost create de catre copii, impreuna cu voluntari, absolventi ai Facultatii de Arte, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru a face cumparaturi pentru masa de Paste a celor peste 300 de micuti din familii sarace. Asociatia “Ana si Copiii” este o organiztiie neguvernamentala, ce sprijina peste 100 de familii cu situatie financiara precara, dar cu multi copii, in scopul de a preveni abandonul familial si scolar.

Vezi și

Iar de Florii, Florin Grozea de la Hi-Q care a fost surprins de colegii de trupa cu un cadou surpriza chiar in timpul unei emisiuni TV. Aflati in direct la Romania TV, unde au discutat despre noul lor videoclip care se numeste “Luni”, Florin a primit un tort in forma de avion de la colegii lui. Tortul se numeste Foret noir in doua culori si era cu cirese… bun de te lingeai pe degete. Surpriza a fost pe masura, iar Florin s-a declarat 100% incantat!

Star Gossip Magazine a publicat recent un interviu in exclusivitate cu Hi-Q, unde trupa ne-a vorbit despre tot ceea ce este nou si in tendinte.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus