Now Reading
Fox-C feat. Starchild lanseaza Baby (feel me)

Fox-C feat. Starchild lanseaza Baby (feel me)

Prezenta sexy in showbiz-ul romanesc, Fox-C lanseaza un featuring cu binecunoscutul artist Starchild, pentru piesa ” Baby (Feel me)”, produsa in studiourile celor de la Hands Up Production. Compozitia este una plina de viata, perfecta pentru zilele calduroase de vara, cand distractia atinge cote maxime.
Fox-C, pe numele sau real Claudia Stoica, nu este straina de lumea artistica, ea cochetand cu muzica inca din perioada liceului. A urmat, de asemenea, cursuri de canto, in cadrul Colegiului National de Muzica “Ion Vidu”, din Timisoara. Pe langa aceste aspecte, frumoasa cantareata a prezentat si defilat pentru mai multi designeri, atat de la noi din tara cat si din strainatate.
Pe Starchild il stim de la debutul sau oficial, cu hit-ul “Lick shot” feat. Sunrise Inc. A lansat, alaturi de Allexinno, “Senorita”, single care a urcat, pe primele locuri, in topurile de specialitate din Romania, Italia, Rusia, Moldova, Albania, Italia, Spania, Serbia, Elvetia etc. Piesa a fost nominalizata si la “Balkan Music Awards” – categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani”, “Romanian Music Awards” – categoria “Cel mai bun debut”.
Pe langa cariera de artist, Starchild se ocupa, in paralel, si de compozitie pentru: Alessia (Ale Kumaye), Alya (Damelo) , Fabio da Lera & Alex Mica (Mi corazon) , Marquiz (Turn me on) etc. In acest an, Starchild a infiintat cea mai noua casa de productie, Hands Up Production.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top