Now Reading
Cezar a lansat videoclipul piesei „It’s My Life”

Cezar a lansat videoclipul piesei „It’s My Life”

Videoclipul piesei „It’s My Life”, cu care Cezar va reprezenta Romania in acest an la Eurovision, a fost lansat astazi pe canalele oficiale de YouTube si Facebook ale artistului.

Conceput ca un videoclip „statement”, de imagine, filmul transmite un mesaj clar: „It’s My Life – este viata mea, o traiesc asa cum simt eu!”. Iar fanii Eurovision si cei ai lui Cezar vor avea surpriza sa vada un videoclip plin de adrenalina, in care artistul conduce o barca de parasailing, o masina sport cabrio de viteza Mercedes SL350 si sare cu parasuta. Filmarile au fost realizate pe litoral – la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploiesti si pe Autostrada Soarelui.

See Also

Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music si Radu Hantig, la realizarea lui contribuind, in calitate de parteneri, si TNT Brothers, Mercedes-Benz Romania, Socar Petroleum, Marina Surf, www.cevadevis.ro; make-up Ruxandra Mihaia Caranfil; model Sarah Ioana Mircea; D.O.P. -Alexandru Prepelita; scenariul si regia Magdalena Ciubotariu si Vlad Tofan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Bravo baieti ati fost de mnaiolie,si Inna la fel eu am fost cu Andreea si o sa va sustinem mereu .prietenii la nevoie se cunosc ..PLAY&WIN PRODUCTION cei mai tariii .abia astept piesa mea noua facuta de voi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top