Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Adriana Vlad – “Talentul fara munca este ceva irosit”

EXCLUSIV! Interviu Adriana Vlad – “Talentul fara munca este ceva irosit”

In weekendul ce tocmai a trecut, Casa de Cultura a Tineretului Braila a fost gazda unui show de zile mari – cea de-a IV-a editie a concursului de muzica pentru copii “Armoniile Dunarii”.
Adriana Vlad, absolventa Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu”, si cunoscuta publicului in special datorita colaborarilor cu BUG Mafia si cu orchestra lui Petre Geambasu, pentru emisiunea “Dansez pentru tine”, a sustinut un microrecital de exceptie, cu coveruri din toate timpurile, unde si-a etalat din plin calitatile vocale demne de invidiat de catre orice artist in glorie la momentul actual.
Noi i-am luat un scurt interviu Adrianei pentru a va prezenta mai bine povestea din spatele succesului sau:

Buna Adriana! Pentru inceput, spune-ne cum te-ai simtit pe scena din Braila, orasul care practic te-a lansat in industria muzicala romaneasca?
Salut! Vizita la Braila m-a facut sa fiu un pic nostalgica. Am avut ocazia sa vizitez Scoala Populara de Arte in sediul actual, cu salile de clasa actuale si mi-am amintit emotiile pe care le traiam la orele de canto pe care
le sustineam cu doamna profesoara Mariana Iordache, care a fost mereu o sursa de inspiratie pentru mine si care va ramane vesnic in sufletul meu. Am fost foarte emotionata sa cant in orasul meu natal, dar si plina de entuziasm.

La ce nivel consideri ca a ajuns Braila din punct de vedere muzical?
Pe vremea cand eram eleva la Scoala Populara de Arte nu se intamplau aici foarte multe concursuri muzicale pentru copii, mai ales. Mi se pare ca acum totul a evoluat, ca lucrurile se intampla foarte bine si foarte frumos in acest oras si sunt bucuroasa sa vad ca exista la Braila concursuri de genul “Armoniile Dunarii”.
Am observat ca sunt si foarte multe voci bune, fragede, si privind la ceea ce se intampla pe tv in prezent, consider ca acesti copii ar merita mult mai mult sa fie promovati.

Ce sfaturi ai da artistilor debutanti in muzica?
Singurul meu sfat pentru tinerii debutanti ar fi sa aiba incredere in ei si daca ei considera ca sunt talentati, ca sunt in directia buna, iar sufletul ii indeamna spre arta cantului, trebuie sa munceasca foarte mult. Sa creada in visul lor, dar sa munceasca incontinuu, pentru ca talentul fara munca este ceva irosit.

La ce surprize muzicale sa ne asteptam de la tine pe viitor? Vei continua colaborarile cu trupele de hip-hop?
Colaborarea cu BUG Mafia nu a fost una care sa imi puna in valoare calitatile vocale si nici una care sa ma reprezinte muzical. Insa de mai bine de 10 ani cant alaturi de Calin Geambasu la petreceri private, piese grele, de voce, si sper sa imbatranim impreuna pentru ca ne intelegem foarte bine.

Un nou single va aparea foarte curand. Va fi alaturi de Xenti Runceanu, este compozitia lui proprie, insa nu va pot dezvalui prea multe. Piesa va fi de factura pop-chill-out si va aparea dupa Paste.

In afara de muzica, te-ai dedicat si vreunui alt domeniu?
Practic si actoria. Eu am terminat cursurile de “Arta Actorului” la clasa doamnei Magda Catone si de aici s-au intamplat foarte multe lucruri frumoase pentru mine. Unul dintre ele este faptul ca am obtinut rolul principal in musicalul “Rebeca”, la Teatrul National de Opereta. Ma bucura faptul ca acest spectacol “prinde”, ca lumea vine sa il vada in numar mare si ca se joaca cu casa inchisa.
Aceasta mi se pare cea mai mare realizare pe plan artistic, pentru ca acolo se impleteste vocea cu actoria si este o zona unde esti cel mai mult expus ca artist.

See Also

Ce faci in timpul liber?
Timpul meu liber se imparte pe santier, pentru ca am inceput sa imi fac o casa, de care sunt foarte mandra.

Cum vei petrece Pastele?
Sarbatorile de Paste le voi petrece alaturi de prietenii mei, undeva pe munte. Am inchiriat o pensiune si vom sta acolo mai multe zile sa ne relaxam si sa ne detasam putin de tot ceea ce inseamna “nebunia” orasului din ziua de astazi.

Ce mesaj doresti sa le adresezi tuturor admiratorilor tai?
Sa fie buni, sa fie sinceri, sa fie intelegatori, sa fie intelepti, sa lase mai mult de la ei, sa zambeasca mai des, sa-si faca mai multi prieteni, sa-si dedice mai mult timp nevoilor si placerilor personale si sa vina mai mult la spectacole muzicale pentru copii!

Noi va lasam cu cea mai recenta piesa a Adrianei Vlad – “Nopti de foc”, alaturi de Mario V:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top