Now Reading
Show-ul Romaniei a impresionat la prima repetitie de la Eurovision

Show-ul Romaniei a impresionat la prima repetitie de la Eurovision

9 mai a fost ziua primei repetitii pentru reprezentantul Romaniei la Eurovision. Plin de nerabdare si energie pozitiva, Cezar a urcat pe scena de la Malmö si a oferit celor prezenti, dar mai ales jurnalistilor si fanilor Eurovision, un show cel putin surprinzator.
Programul pentru delegatia Romaniei a iinceput cu probele de sunet, la Malmö Arena, alaturi de o echipa de profesionisti de la SVT, televiziunea publica suedeza. Cezar si Alexandra Toma (backing vocal) au testat sonorizarea pentru piesa “It’s My Life”, iar alaturi de compozitorul Cristian Faur si de Dan Manoliu, seful delegatiei noastre, au discutat cu echipa tehnica micile corecturi necesare.
A urmat repetitia in sine a show-ului, care a determinat cativa dintre jurnalistii care au urmarit-o sa declare – asa cum am aflat mai tarziu – ca “avem un castigator” si chiar sa parieze pe piesa Romaniei! Cezar, imbracat intr-un costum negru cu piele, velur si pietre semipretioase, creat special de designerul Doina Levintza, s-a impus pe scena, demonstrandu-si inca o data calitatile vocale care i-au adus apelativul “The Voice” din partea fanilor.

Pentru prima oara, dupa multa vreme, avem o grafica exceptionala!”, a declarat Dan Manoliu la finalul repetitiei, continuand c? “intr-un show, care este in primul rand unul de televiziune, acest lucru conteaza foarte mult. Prima repetitie a decurs bine, iar probele de sunet au fost, de asemenea, multumitoare. Am inceput cu dreptul si sper sa continuam la fel”, a mai spus seful delegatiei noastre.

Daca la Arena nu au avut acces jurnalistii, Cezar fiind insotit aproape in permanenta doar de echipa TVR si de cea a eurovision.tv – site-ul oficial al Eurovision Song Contest –, dupa repetitie, romanii au fost condusi la Euroclub, un spatiu imens dedicat interviurilor, intalnirilor cu presa si petrecerilor organizate pentru cei pasionati de acest eveniment. Zeci de jurnalisti si fani s-au inghesuit sa discute cu reprezentantul Romaniei, sa faca poze cu el, sa ia autografe si sa primeasca CD-uri cu piesa interpretata de el.

In aceasta seara, la Drumul spre Malmö, de la ora 23.00, telespectatorii TVR 1 vor putea vedea primele imagini din culisele Arenei din Malmö, pregatirile de dinaintea repetitiei, momentul interpretarii pentru prima oara a piesei “It’s My Life” pe scena Eurovisionului, dar si reactii la cald atat ale artistilor si dansatorilor, cat si ale compozitorului, ale coregrafului Sergiu Anghel si ale sefului nostru de delegatie, dupa incheierea repetitiei.
Emisiunea poate fi vazuta si pe TVR HD, TVR International, precum si online, pe www.tvrplus.ro.

Si in urmatoarele zile, Cezar va avea un program extrem de incarcat, cu numeroase aparitii, concerte, talk-show-uri sau interviuri.

See Also

Cezar va concura in semifinala din 16 mai, unde piesa “It’s My Life” va intra in competitie pe pozitia 17

Noi va lasam cu poze din prima zi a lui Cezar la Malmo!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top