Acum citește
Asculta varianta unplugged a primei piese ONE – „Angels to fly”

Asculta varianta unplugged a primei piese ONE – „Angels to fly”

ONE, noua trupa formata din Criss si Vlad, a sustinut sambata seara un super concert unplugged de lansare, la Godot Cafe – Teatru din Bucuresti. Localul a fost arhiplin, iar atmosfera a fost una cu totul speciala, plina de romantism, mesele fiind decorate cu lumanari si margarete. Fanii s-au strans in fata cafenelei cu mai bine de doua ore inainte de inceperea concertului, pregatiti cu flori si cadouri pentru idolii lor, Criss si Vlad.

Suntem foarte fericiti ca ne-au fost alaturi prieteni dragi, familii si fani de toate varstele, am cantat impreuna si am simtit o energie pozitiva greu de descris in cuvinte, plina de iubire!”, au spus membrii trupei ONE.

Repertoriul concertului, numit “Angels to fly”, a fost unul cu totul special, format din melodii perfecte pentru indragostiti. ONE a fost acompaniata de Bubu Cernea la pian (clapa), Cristi Comaroni, la chitara acustica si Lisarius Tataru, la chitara acustica bass. Cei doi indragostiti au cantat 19 melodii, atat piese originale, compuse special pentru aceasta trupa, precum “Goodbye”, “Un nou inceput” sau “Ploaia mea”, cat si coveruri dupa piese celebre ale artistilor internationali, cum ar fi “I wanna grow old with you”, “The A Team”, “Come home”, “You and me” sau “Just a kiss”. Pe scurt, ONE a cantat despre puterea dragostei, iar la toamna este posibil sa scoata si un album.

Suntem unul, suntem doua suflete intr-unul singur, ne iubim si de aceea vrem sa transmitem multa iubire prin intermediul muzicii noastre, sa promovam ideea de dragoste si suflete pereche”, au spus Criss si Vlad.

Criss si Vlad au demonstat de-a lungul timpului ca se iubesc si, desi sunt doi, formeaza un singur suflet si sunt ONE. Cum tinerii artisti au cantat numai melodii de dragoste, a fost un cadru perfect pentru o cerere in casatorie, la care Criss si Vlad au fost complicii principali.

Vezi și

Noi va lasam cu poze de la primul concert ONE!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus