Now Reading
HOT: I-Kon – “The boy who likes to…”

HOT: I-Kon – “The boy who likes to…”

Atentie-Atentie! In peisajul muzical autohton si-a facut aparitia un tip misterios lansat de catre casa de productie DrumBox Production: I-KON.

Nu vrea sa isi arate identitatea (inca), dar ne pune tuturor imaginatia la incercare dandu-ne cateva indicii despre cine s-ar putea ascunde in spatele acestui nume de scena: nu este deloc strain de industria muzicala national? si internationala, a cochetat cu modelingul, fiind una dintre persoanele pe care le-am vazut destul de des in reclame sau videoclipuri, a cochetat si cu televiziunea in postura de reporter sau chiar prezentator al unor proiecte de succes, iar acum a simtit ca e momentul potrivit sa acorde o atentie deosebita unei pasiuni pe care o are inca din copilarie: muzica!

Fiind unul dintre Asii pe care casa de productie DrumBox Production ii are in maneca, I-KON a pregatit lansarea primului sau single, “The Boy Who Likes To…”, produs de catre Octav Paul, intr-o maniera inedita: un teaser video scurt, captivant, menit sa ne ofere in mod egoist doar o vaga idee despre cine ar putea fi acest personaj misterios, teaser pe care il puteti vedea si voi mai jos.

Si, ca sa ne debusoleze parca si mai mult, I-KON ne dezvaluie: ”Sper ca teaserul v-a starnit curiozitatea. Dar trebuie sa va m?rturisesc ceva: vocea pe care tocmai ati auzit-o nu este a mea! Haha! Vocea mea o veti auzi peste cateva zile, atunci cand vom lansa oficial piesa! Iar asta nu este singura surpriza pe care v-am pregatit-o! Pana una alta, ati ghicit cine sunt?”

See Also

Oare cine este acest I-KON si ce-i cu atata mister in jurul lui?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top