Now Reading
HOT! Tina Davis – “Run to you”

HOT! Tina Davis – “Run to you”

Tina Davis, pe numele ei real Cristina Dobrescu, isi lanseaza astazi primul single din cariera.Frumoasa bruneta, originara din Constanta, cocheteaza de mai multi ani cu muzica, dar fara ca vreunul dintre proiecte sa se materializeze. Dupa participarea la X Factor, Tina a inceput colaborarea cu echipa de productie a casei de discuri Voices Media.

Initial nu am luat in serios toata aceasta poveste. Dar dupa ce am ascultat proiectele lor anterioare si i-am cunoscut personal, ne-am dat seama ca suntem compatibili din punct de vedere muzical. Cel mai frumos este ca ne dam unul altuia libertate de exprimare. Astfel ca nu ma voi limita la un singur gen, ci urmatoarele singleuri vor acoperi o plaja larga de stiluri muzicale cum ar fi: dubstep, pop-rock si RnB. De asemenea lucram impreuna si la proiecte pentru mai multi artisti, iar acesta e doar inceputul”, a declarat Cristina.

Despre melodia “Run to You”, cantareata spune ca “Desi volumul de munca din spatele acestui single a fost unul urias, ideea piesei a aparut in joaca. Aveam o schita de instrumental de la Jay Murano, si cantam prin casa. Cand am ajuns la studio si le-am fredonat ideile mele, toti membrii echipei au fost incantati. Am si trecut la scris versuri si am inregistrat piesa, totul a venit de la sine. “

See Also

“Run to you” a fost produsa de Jay Murano si Dj Yaang (realizatorul emisiunii Kiss Kiss in the mix), liniile melodice si versurile au fost realizate de Cristina Dobrescu, chitarile au fost inregistrate de Marius Pop (castigator al concursului “Guitar Idol” din Mare Britanie in 2011), iar recordingul, mixingul si masteringul au avut loc la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon). Artwork-ul ii apartine lugojeanului Catalin Cristea (Follow Design).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top