Now Reading
Cezar, invitat la un talk-show in EuroFan Café

Cezar, invitat la un talk-show in EuroFan Café

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului din acest an, Cezar a fost luni, 13 mai, invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show in EuroFan Café, unul dintre locurile de intalnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment. EuroFan Café a luat fiinta in centrul Moriska Paviljongen din Malmö, in urma colaborarii dintre Primaria orasului Malmö, organizatia OGAE International (cea mai mare comunitate de fani Eurovision la nivel mondial) si website-ul specializat pe Eurovision www.12points.tv. Este un spatiu destinat intalnirilor dintre fanii acestui concurs, unde pot fi ascultate hiturile lansate la Eurovision in toate timpurile.

Timp de o ora, Cezar a raspuns intrebarilor moderatorului, referitoare la cariera sa de contratenor, la viata lui si la modul in care decide sa o tr?iasca, la convingerile si sentimentele sale. De asemenea, discutia a vizat piesa pe care Cezar o interpreteaza pentru Romania la Eurovision 2013, “It’s My Life”, show-ul pe care artistul il va prezenta pe scena de la Malmö si proiectele sale de viitor.

Show-ul meu nu este unul explicit, al carui scenariu sa poata fi povestit. El este mai degraba unul pe care fiecare spectator il simte in felul lui, fiecare traieste emotia pe care i-o transmite piesa si fiecare este liber sa aiba propria viziune vizavi de ceea ce ii exprima acest show”, a marturisit Cezar.

La finalul talk-show-ului, Rick Jacobs, un mare iubitor al operei, a apreciat naturaletea artistului roman, sinceritatea raspunsurilor sale si seriozitatea cu care isi face meseria. Cezar va concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzica si versuri Cristian Faur) va intra in competitie pe pozitia 17.

See Also

Seara de 14 mai aduce mari emotii participantilor din prima semifinala a competitiei. Dintre cele 16 tari concurente, doar 10 vor ramane in concurs pentru finala din 18 mai. Ordinea intrarii in concurs pentru Semifinala I este: Austria, Estonia, Slovenia, Croatia, Danemarca, Rusia, Ucraina, Olanda, Muntenegru, Lituania, Belarus, Moldova, Irlanda, Cipru, Belgia si Serbia.

Spectacolul va putea fi urmarit in direct, la TVR 1, TVR HD, TVR International, precum si online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 22.00. Show-ul este precedat de o editie speciala a emisiunii Drumul spre Malmö, moderata de Liana Stanciu si difuzata de la ora 21.40.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top