Now Reading
Eurovision 2013: Romania – Cezar – a intrat in finala si va canta in a doua jumatate a show-ului!

Eurovision 2013: Romania – Cezar – a intrat in finala si va canta in a doua jumatate a show-ului!

Seara de azi a fost cea mai plina de emotii pentru romanii de pretutindeni, deoarece reprezentul Romaniei la Eurovisionul din acest an, contratenorul Cezar Ouatu a urcat pe scena de la Malmo, pe pozitia a 17-a, in cea de-a doua semifinala.
Cezar a cantat mai bine ca niciodata in ciuda emotiilor si a problemelor tehnice, a impresionat cu show-ul sau elaborat si inedit fata de ceea ce a prezentat tara noastra pana acum si, dupa ce a fost comparat cu contele Dracula iar europenii au spus ca un nou stil muzical a fost inventat, a urmat momentul cel mare: anuntarea celor 10 tari care vor intra in finala de sambata, 18 mai.

Mare a fost bucuria pentru noi toti cand Romania a fost strigata, aleatoriu, a patra tara calificata. O si mai mare onoare ca Romania a fost numita inaintea uneia dintre favoritele din acest an, Norvegia.

La conferinta de presa de dupa anuntarea ultimilor 10 semifinalisti, Cezar a extras din “bolul surpriza” biletelul “second half”, ceea ce semnifica faptul ca va performa in cea de-a doua jumatate a finalei din 18 mai!

Totusi, nu putem sa nu ne exprimam regretele pentru San Marino ( piesa mea de suflet) si Israel ( o voce live impecabila) pentru necalificarea in finala si stupoarea pentru calificarea Ungariei, Maltei sau Armeniei.

Iata cele 10 tari calificate in finala de sambata, 18 mai:

ROMANIA

Islanda

Azerbaidjan

Norvegia

Georgia

Grecia

See Also

Armenia

Finlanda

Malta

Ungaria

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top